De befaamde zeven-scène

Waarom het eigenlijk best logisch is dat Monica en Chandler samen eindigen

donderdag, 14. juni 2018

Menig Friends-fan vraagt zich af hoe een man als Chandler, die zijn emoties het liefst ontloopt en een permanent schild van humor voor zich heeft, lukte om een beeldschone en bezorgde vrouw als Monica te bemachtigen. Veel mensen denken dat het door zijn fantastische humor komt, maar niets is minder waar. Want wat blijkt? Chandler is goed in bed.

Geobsedeerde fans weten dat Monica claimt dat het met Chandler “the best sex ever” is. Maar wacht eens even, Monica datete onder andere de fantastisch besnorde Richard en de ontzettend rijke Pete (met zijn UFC-skills), is Chandler echt zo veel beter? Het antwoord is nee en ja; een belangrijke en bekende scene uit seizoen vier biedt uitkomst.

Iemand op Reddit (waar anders?) kwam op dit idee in de douche - waar we allemaal over het liefdesleven van de Friends nadenken – en eigenlijk is het erg logisch. In seizoen 4 datet Chandler namelijk ene Kathy, en omdat hij bang is dat hij het niet goed doet in bed vraagt hij Monica om advies.

Wat volgt is een bekende scene, waarin Monica zeven dingen opschrijft die zij lekker vindt in bed (SEVEN, SEVEN, SEVEN!!). Chandler leert ervan en later blijkt dat de les een succes was, wanneer Kathy het appartement binnenkomt om Monica een knuffel te geven en te bedanken.

Dus, Chandler en Monica zijn zo’n goede combinatie in bed omdat Chandler al sinds seizoen 4 weet wat zij allemaal lekker vindt, en dat heeft hij toch erg slim uitgedacht. Mocht je een goede vriend(in) hebben waar je uiteindelijk een relatie mee wilt, maar vast zitten in de Friends-zone (sorry, we konden het niet laten), denk dan terug aan Chandler en zijn briljante tactiek!

Het duurt uiteindelijk een paar jaar, maar dan heb je ook een goedlopend huwelijk. Waarschijnlijk. Misschien. Pin ons er niet op vast.

Comments