Boehoe, we worden ouder

Het is veertien jaar sinds de finale van Friends, fans worden emotioneel

dinsdag, 19. juni 2018

De kans is groot dat je niet realiseerde dat Friends al weer zo lang van de buis is, tot je de kop van dit bericht las. Misschien komt dat omdat herinneringen aan de laatste aflevering – gevuld met baby’s, achtergelaten paarse muren, een vrouw die van een vliegtuig stapte en nogal veel tranen – nog iets te pijnlijk zijn. Wordt het na veertien jaar geen tijd om het los te laten? Veel Friends-fans lukte het in ieder geval niet; zo werd het internet even emotioneel, exact veertien jaar na ‘The Last One’.

Veel mensen blikten op en na 6 mei terug op hét moment dat hun favoriete serie eindigde, en er werden veel video’s gedeeld van feestjes waar mensen samenkwamen om de laatste aflevering met zijn allen te ervaren. Sommigen keken thuis op de buis, maar grote groepen mensen kwamen samen in parken en voor andere gigantische schermen (zoals op Times Square) om voor een laatste keer bij Friends een zee van gelach op te laten stijgen, en die beelden zijn toch wel erg leuk.

En natuurlijk gingen er ook genoeg mensen Twitter en Reddit op om even ouderwets te klagen over hun gevoelens. Want ja, die herinneringen aan de laatste Friends-aflevering blijven zoals je hieronder kunt zien voor sommige mensen nog erg pijnlijk. Wel raar dit dit op de veertiende verjaardag van de aflevering al gebeurt; wat gebeurt er dan wel niet op de 15de of 20ste verjaardag van de aflevering?!

Een reünie in ieder geval niet, maar er zullen onwaarschijnlijk weer wat tranen vloeien:

Comments