Knuffel duikt overal op

Joeys pinguïn Huggsy gaat schaamteloos vreemd in andere series

donderdag, 28. juni 2018

Schrik alsjeblieft niet, maar iemand uit Friends gaat vaker vreemd dan Ross wanneer zijn relatie ‘on a break’ is. We hebben het natuurlijk niet over Chandler – nee, zelfs niet over Joey, maar wel over een huisgenoot van hen die vaak over het hoofd wordt gezien. Hij leek zo loyaal aan zijn vriend Joey en hielp hem door zware tijden, maar pinguïn Huggsy hopt blijkbaar van sitcom naar sitcom.

Hoewel hij het niet altijd wil toegeven houdt Joey zielsveel van Huggsy, dus het is maar goed dat hij niet naar andere jaren ’90-sitcoms kijkt. De pinguïn is namelijk te zien in Everybody Loves Raymond, Boy Meets World, The West Wing, Spin City en zelfs… Ja, zelfs de Friends-spin-off Joey. Laat het maar niet aan Joey horen, want we weten allemaal hoe hij reageerde toen baby Emma met Huggsy aan de haal ging:

In Friends ervaart Hugsgy wel de rol van zijn leven – in geen andere serie wordt hij behandeld als personage (met zo’n mooie naam ook nog) en acteren kan in de buurt van Matt LeBlanc niet moeilijk zijn geweest. Toch moet ook deze pinguïn brood op de plank krijgen, maar dat hij niet eens even een andere outfit aantrekt wanneer hij vreemdgaat, valt ons een beetje tegen.

Hieronder zie je Huggsy in verschillende series. Van boven naar onder: Huggsy in Everybody Loves Raymond, Huggsy in Boy Meets World, Huggsy in Spin City en Huggsy in The West Wing. Jep, die pinguïn gaat vaak vreemd. Of gebruikten tv-studio’s gewoon telkens weer dezelfde achtergrondspullen in al hun series? Nah, vast dat eerste.

Comments