Van Usain Bolt tot Arnold Schwarzenegger

10 celebrities die onverwacht grappig blijken te zijn in combinatie met James Corden

vrijdag, 06. juli 2018

De Late Late Show wordt gemaakt of gekraakt door zijn presentator, en met James Corden zit dat natuurlijk wel goed. Toch is een aflevering niet compleet zonder een bijzondere gastster, waar James er ook genoeg van naar zijn studio weet te lokken. Maar hij moet oppassen, want soms zijn die gasten zó grappig dat ze van ons ook wel een keertje mogen presenteren.

Hieronder vind je tien onverwacht grappige celebs die we in het dagelijks leven misschien niet van hun humor kennen, maar samen met James absoluut hilarisch zijn.

David Beckham
We kennen hem van zijn waanzinnige vrije trappen en natuurlijk onderbroekenreclames, maar David Beckham is zoveel meer dan dat. De ex-voetballer en mode-icoon blijkt namelijk ook een hilarische kant te hebben, al is dat niet heel moeilijk als James Corden in een onderbroek naast je staat te dansen. Als bonus een iets recentere video, waarin Beckham en Corden allebei auditie doen voor de rol van James Bond.

Tom Cruise
Alleen de titel van onderstaande video is al hilarisch, en dat belooft veel goeds voor de inhoud ervan. Het valt niet tegen, want ‘Tom’s Cruise on the River Thames Corden’ belooft de leukste en meest intense cruise-ervaring van je leven te worden. Hopelijk begint de kaartverkoop snel:

Chris Hemsworth, Tom Hilldeston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo…
James Corden heeft soms wel goede ideeën. Zoals die ene keer, toen Thor: Ragnarok uitkwam, en hij besloot er een 4D-versie van te maken. Live in een filmtheater, inclusief falende pruiken, kapotgaande hamers en fantastische voice-over:

Arnold Schwarzenegger
De Terminator himself werkt regelmatig op onze lachspieren, al komt dat vaker door zijn over the top acteerprestaties of iconische brul dan de grappen die hij maakt. Wacht, ben je al weer vergeten waar we Arny allemaal van kennen? Dan scheelt het dat James Corden zijn hele acteercarrière met hem naspeelt. Pas op: bevat epische one-liners.

Harry Styles
Iets in James Corden haalt het beste in zanger Harry Styles naar boven, het is immers niet voor niets dat hij al drieduizend keer langs is gekomen in The Late Late Show. Hieronder twee video’s met hem, een waarin blijkt dat James & Harry echt nooit meer samen moeten werken, en daaronder hun hilarische Carpool Karaoke, waarin de vonken overvliegen.

Gordon Ramsay
De waanzinnige carrière van chef-kok Gordon Ramsay kreeg pas echt kleur toen hij op bezoek ging bij de Bed & Breakfast van James Corden. En wat blijkt, James heeft nogal een obsessie… met zichzelf.

Katie Courìc
We kennen de Amerikaanse journalist en schrijfster Katie Courìc hier misschien niet goed, maar als ze James zó in de maling neemt is deze video de moeite waard om even stil bij te staan:

De Stranger Things-kids
De acteurs in Stranger Things zijn een stuk jonger dan de rest in deze lijst, maar dat neemt niet weg dat hun samenwerking met James Corden ouderwets grappig is. Hier het verhaal over hoe hun band de carrière van deze jonge acteurs startte:

Usain Bolt
De snelste man ter wereld is niet vies van een goede rap battle, zo blijkt wel wanneer hij tegen James strijdt in Drop The Mic. Corden denkt dat hij hier en daar een goede diss heeft, maar zodra Usain Bolt aan het woord komt is het afgelopen:

Zlatan Ibrahimovic
We hebben deze video al eens eerder besproken, maar dat komt omdat het met niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic is. En als je eenmaal Zlatan in je show hebt, kun je het wel vergeten dat je die aflevering ooit nog gaat overtreffen. Aanschouw de wijsheid van Zlatan:

Comments