Niemand is veilig

IT tot Hotel Hell: acht hilarische parodieën uit The Late Late Show

dinsdag, 10. juli 2018

James Corden staat in zijn Late Late Show bekend om drie dingen: Carpool Karaoke, hilarische gasten en een flinke hoeveelheid parodieën. Omdat de laatste twee dingen vaak gecombineerd worden en James Corden graag popcultuur in de zeik neemt, moeten we eens een blik werpen op de leukste parodieën uit de show.

Van het nieuwe hulpje van Deadpool en Ryan Reynolds tot een bijzondere hoeveelheid horror-lol, dit zijn acht van de grappigste persiflages en parodieën:

A Quiet Place
Word jij in je ergste nachtmerries ook achtervolgd door James Corden die met je wil dineren, Rummikuppen of zingen? Dan zal je je zeker kunnen vinden in de parodie van de horrorfilm A Quiet Place, waar nare dingen dreigen te gebeuren als iemand ook maar een geluidje maakt:

IT
Een van de meest succesvolle horrorverfilmingen ooit levert als bonus voor ons ook nog eens een van de grappigste parodieën op. Wanneer James in de huid van de doodenge clown Pennywise kruipt, is geen enkel kantoor hetzelfde. Beter IT-advies krijg je namelijk nergens. En anders heeft hij zijn vrienden nog:

Alien
Je zou het misschien niet denken, maar James Corden heeft een bijzondere smaak als het op vrouwen aankomt. Wanneer zijn vrienden een potentiële toekomstige bruid ontmoeten is er daarom vaak ook veel spanning. Helemaal wanneer ze een Xenomorph uit de scifi-horrorfranchise Alien blijkt te zijn.

Boybands
Je weet ongetwijfeld dat James Corden kan zingen, maar of hij nou boyband-materiaal is… In combinatie met Jordan Peele (van Key & Peele en Get Out) en Nick Kroll in ieder geval wel. Met hits als ‘Quit Playin’ Games With My Penis’ en ‘I Want a Threeway’ lijkt het in ieder wel goed te komen voor Threeway, tot een duister geheim aan het licht komt:

Deadpool
Het vervolg op Deadpool had eigenlijk Double Deadpool moeten heten, zo blijkt wel uit deze parodie. James wil namelijk niets liever dan in Ryan Reynolds’ hilarische films spelen, en verzint daarom een hoop toffe sidekicks voor de superheld Deadpool.

Hotel Hell
Gordon Ramsey heeft heel wat smerige restaurants en hotels geïnspecteerd, maar een bezoekje aan James Cordens Bed & Breakfast spant de kroon. Niet dat het erg vies is in zijn huis, het is alleen doordrenkt met propaganda. James Corden-propaganda:

Beyoncé – Lemonade
In 2016 bracht Beyoncé het album Lemonade uit, een zogenaamde visual album, waarbij alle nummers gepaard gaan met een muziekvideo. Dat mag je best ‘diepe shit’ noemen, want de video’s en lyrics gaan dat zeker – althans, dat lijkt zo tot je James Cordens parodie hebt gezien. Lemonjames.

Onderboekenreclame
We hebben deze video al eens eerder besproken en blijven dat gewoon doen, want weinig dingen zijn beter om nu te doen dan kijken naar James Corden die samen met seks-icoon David Beckham - of is dat juist James? – onderbroeken aan je probeert te verkopen. Verwarrende gevoelens gegarandeerd:

Comments