Een grotere fan dan jij

Kanye West is blijkbaar geobsedeerd door Rick & Morty

woensdag, 07. november 2018

Kanye West. Gay Fish, raplegende en all around mafkees. De man die in 2024 president wil worden omdat hij het allemaal beter weet, tussendoor muziekvideo’s maakt waarin hij als een Lego-reject door een gang wandelt en ook even zijn naam naar één lettergreep veranderde. Waar haalt zo’n uhh, briljante geest toch zijn ideeën vandaan?

Nou, eerder dit jaar onthulde de rapper iets wat eigenlijk heel erg logisch is. Ye is namelijk een gigantische fan van Rick & Morty. Dat bleek toen bekend werd gemaakt dat er nog eens 70 nieuwe afleveringen van Rick & Morty zullen verschijnen:

Jep, de over de top rapper houdt van over de top science-fiction, wie had dat gedacht? Nou, de makers van Rick & Morty waarschijnlijk wel, want over één ding zijn ze het eens: het leven is voorbij voor je er erg in hebt. En met die woorden nodigde Justin Roiland (de stem van Rick én Morty) Ye uit om samen rond te hangen:

We hopen nu dat Kanye en de makers van Rick & Morty in het geheim al eens samen zijn gekomen, en dat er nu een rol voor Ye in het verschiet ligt. Sterker nog, maak een heel seizoen genaamd Rick & Morty & Ye en wij staan vooraan in de rij.

Weet je wat, vermoord Morty maar in de eerstvolgende aflevering. Laat dan Kanye 70 afleveringen de hoofdrol spelen en je wint gegarandeerd een Oscar, Justin Roiland.

Comments