Zonder kleren, dat wel

Ook Ugly Naked Guy wil een Friends-reünie

donderdag, 20. december 2018

Pak de waslijst aan mensen die een Friends-reünie willen er maar weer bij, want we hebben een extra naam om toe te voegen. Want wat blijkt, zelfs de lelijkste man die het minst in beeld komt wil terugkeren naar Friends.

Jep, we hebben het natuurlijk over Ugly Naked Guy. De man die we allemaal kennen maar allemaal niet kennen – de man achter dé buik, waarvan we decennia lang alleen zijn vleeskleur zagen. En uhh, zijn welgevormde achterwerk. Die Thigh Master verrichtte wonderen.

Ugly Naked Guy was jarenlang het grootste mysterie van Friends. De makers van de serie probeerden om niemand echt de Ugly Naked Guy te laten zijn, en haalden daarom een onbekend iemand op de set. Zijn opnames waren kort en de mysterie hield lang stand, maar in 2016 werd zijn gezicht toch onthuld.

Onthoud dat gezicht, want als er ooit een Friends-reünie komt bestaat de kans dat we Ugly Naked Guy van de voorkant krijgen te zien. Als het aan de acteur ligt in ieder geval wel; hij staat te trappelen voor een Friends-reünie.

Dat nieuws komt uit een interview met The Huffington Post, waarin John Hagen – zijn echte naam – een boekje open doet over het zijn van Ugly Naked Guy. Hij hield zijn mond gesloten omdat Warner Bros. dat zo wilde, en rekende er eigenlijk nooit op dat hij een paar keer terug mocht keren voor zijn rol:

"I wasn’t really expecting them to call me back for me to do it again. It was the best time in my life. I was the man."

Aan bovenstaand gifje kun je wel zien dat Ugly Naked Guy echt niet de makkelijkste rol was. Gelukkig mocht hij, naast gepord worden door Joey en de vrienden, ook andere leuke dingen doen. Zo is er de aflevering met Naked Ross, waarvoor hij voor het oog van 500 toeschouwers met David Schwimmer in boxershort op de bank moest plaatsnemen.

Maar wat hij daarna over Schwimmer, aka Ross, zegt, is hartverwarmend: “after about two minutes went by, I was real comfortable and David Schwimmer was real comfortable. We were just in boxer shorts and they made it look like we were naked. He made me feel like I was his brother. [..]I’ve been on a lot of TV sitcoms and ‘Friends’ was my favorite. Everybody was fantastic. They treated me like I was family.”

“I was hoping they would bring me back and we’d do some more. Maybe we can create a buzz and get everybody back together.”

Pak de Thigh Master en de gravity boots er maar bij, wij zijn klaar voor de terugkeer van Ugly Naked Guy! En anders doen we gewoon een spin-off met de Ugly Naked Family, toch?

Comments