Van Friends naar Us

Actrices die baby Emma speelden in Friends zijn opgegroeid en te zien in grote horrorfilm

maandag, 14. januari 2019

Ross en Rachel hebben weer een extra reden om trots te zijn, mochten ze na al die jaren nog bij elkaar zijn en niet de zoveelste break hebben. De tweeling die baby Emma speelden in Friends hebben namelijk een rol in een grote horrorfilm te pakken.

Noelle en Cali Sheldon, zo heten de inmiddels zestienjarigen die in 2003 baby Emma speelden. En ja, je mag je daardoor best oud voelen. De twee zijn vanaf 21 maart in de bioscoop te zien in de film Us, van regisseur Jordan Peele (Get Out).

“So happy I got to be part of this movie,” schrijft Noelle, “It looks amazing and terrifying!”

Op internet is nog niet te vinden welke rol(len) Noelle en Cali precies gaan spelen, maar ze zullen ongetwijfeld met wat bloed en angst te maken krijgen.

Mochten hun rol(len) echt belangrijk blijken, dan zou deze film wel eens de doorbraak van de tweeling kunnen betekenen. De vorige film van Jordan Peele, de horrorfilm Get Out, was immers een gigantisch succes, dus ook voor Us zal veel aandacht zijn.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe de tweeling er vandaag de dag uitziet, en daarom hieronder een fotootje van de baby Emma’s voor Central Perk:

Dit bericht bekijken op Instagram

Flashbacks to ‘03

Een bericht gedeeld door cali (@cali.sheldon) op

Comments