Maandag 6 mei op Comedy Central

Now playing

Drunk History Jasper

dinsdag, 30. april 2019

De vierde aflevering van Drunk History: Bezopen Verhalen staat alweer voor de deur. Maandag 6 mei is het de beurt aan niemand minder dan Jasper Demolin en Jelka van Houten om de vaderlandse geschiedenis te vertellen! En dat doen ze natuurlijk met een klein slokje op!

*Jasper Demollin en Hugo de Groot
*
Hugo de Groot… laat me even denken hoor. Dat is toch die ene schilder? Van dat rare schilderij? Mocht de naam bij jou nou ook niet meteen een belletje rinkelen, dan is het aan Jasper Demollin om het geheugen eens even op te frissen. Onder het genot van een klein drankje zal hij je alles kunnen leren over één van de grootste rechtsgeleerden uit de geschiedenis. Dit kan Jasper natuurlijk niet alleen. Edo Brunner zal namelijk Hugo de Groot vertolken, en Joy Wielkens neemt de rol van Maria de Groot op zich!

*Jelka van Houten over de Gijzeling in Enspijk
*
Ook Jelka van Houten zit klaar om de vaderlandse geschiedenis onder de aandacht te brengen. Onder het genot van een glaasje witte wijn, of meerdere, gaat zij vertellen over de gijzeling in Enspijk. Daarbij hoort natuurlijk ook het Enspijksyndroom. Maar ze staat er niet alleen voor. Abe Dijkman en Tim Haars gaan namelijk gijzelaars Daan Denie en Jan Brouwers spelen!

*Aankomende maandag, 6 mei. Drunk History: Bezopen Verhalen. Om 21:30, alleen bij Comedy Central!
*

Comments