Nieuwe hitserie verlengd met 90 afleveringen.

Anger Management #winning

maandag, 10. september 2012

Anger Management, de sitcom met Charlie Sheen in de hoofdrol, is verlengd met 90 afleveringen. De serie is vanaf 7 oktober wekelijks te zien op Comedy Central.

De show moest zichzelf eerst bewijzen voordat er 90 nieuwe afleveringen werden toegezegd. Dit deed Sheen al meteen na de eerste uitzending in Amerika. De aflevering (28/6/12) was de best bekeken primetime première van een komedieserie op de kabel in de V.S. ooit!

In Anger Management is Charlie Sheen te zien als ex-honkbalspeler 'Charlie' die zijn problemen met woedebeheersing heeft overwonnen. Nu treedt hij zelf op als onconventionele therapeut die anderen helpt hetzelfde te doen.
Naast Sheen zijn actrices Shawnee Smit en Selma Blair te zien als de vrouwen in zijn leven. Smit speelt Jennifer, Charlie's ex. Ze is sexy, maar zo gek als een deur. Blair speelt Kate, zijn voormalige psycholoog die hem zowel binnen als buiten de slaapkamer ‘coacht’ om zijn woede onder controle te houden. Charlie’s vader wordt in de serie gespeeld door Martin Sheen, in het echte leven ook zijn pa.

Anger Management is vanaf 7 oktober elke week om 21:30 uur te zien bij Comedy Central.

Copyright: redactie Comedy Central

Comments