South Park Game

donderdag, 29. maart 2012

30 maart is het zover, dan komt de veelbesproken South Park game “South Park: Tenorman’s Revenge” uit, exclusief op Xbox LIVE Arcade voor de Xbox 360! De South Park multi-player, co-op, drop-in video game, bevat meer dan 20 hilarische levels en 80 sub-levels.

Trailer: Tenorman's Revenge

Kruip in de huid van Stan, Cartman, Kyle of Kenny en reis door het verleden en het heelal om wraak te nemen op Scott Tenorman. De Ginger heeft South Park vernietigd en veel erger, de Xbox 360 harddrive van de jongens.

South Park fans kunnen hun hart ophalen met meer dan 20 levels in de vele herkenbare scenarios en omgevingen uit de serie; Heaven, Hell, South Park in de toekomst, de riolen van South Park, PiPi's Water Park, Tynacorp, Peru en de Poo Choo Express.

Om South Park te redden van de ondergang nemen de jongens het op tegen Ginger Robots, Hippies, Manbearpig en nog veel meer bad guys! Stan, Cartman, Kyle en Kenny hebben elk hun eigen specialiteiten en wanneer er echt stront aan de knikker is komen de alter ego’s The Coon, Mysterion, Human Kite, en Toolshed van de jongens tevoorschijn.

Gameplay

Kijk hier voor nieuwe South Park afleveringen en meer!

Copyright: redactie Comedy Central

Comments