Vanaf 4 februari zie je de prijswinnende serie elke dag voorbijkomen

Binnenkort de 'Golden Girls' bij Comedy Central Family

donderdag, 24. januari 2013

Vanaf 4 februari zie je bij Comedy Central Family een gouwe ouwe: de klassieker ‘Golden Girls’ is vanaf dan elke dag te zien. In deze met maar liefst 11 Emmy’s bekroonde serie staan vier gescheiden, vrouwelijke huisgenoten centraal, die bewijzen dat het leven wel degelijk kan beginnen op je 50ste. Het in Miami wonende kwartet maakt diepte- en hoogtepunten mee in hun leven waar ze altijd samen weer goedlachs uitkomen. De mannenverslindster Blanche (Rue McClanahan), de eeuwig naïeve Rose (Betty White), de sarcastische Dorothy (Beatrice Arthur) en haar pittige Siciliaanse moeder Sophia (Estelle Getty) zijn elke dag te zien om 14:10 uur met niet één maar gelijk twee afleveringen achter elkaar.

Daarna kun je trouwens gewoon doorlachen, want de familie die naast de Golden Girls woont, heeft ook haar eigen serie. Vanaf 14:55 uur zie je de familie Weston in ‘Empty Nest’ waarin Richard Mulligan Harry Weston speelt: een arts die niet alleen op zijn werk zijn handen vol heeft met drie volwassen dochters die bij hem in huis wonen.

Ook nieuw in februari: de disfunctionele familie Malloy in de sitcom ‘Unhappily Ever After’ over het gezin van de wat aparte Jack, die in de kelder woont en daar met zijn pluchen konijn 'Mr. Floppy' praat. Kevin Connolly en Nikki Cox (ondertussen bekend van de series Entourage'' en ‘Nikki’) spelen de twee puberkinderen van Jack. Vanaf 4 februari elke dag om 13:05 uur te zien bij Comedy Central Family.

Comments