Vanaf 1 april wordt het zevende en laatste seizoen van de award-winnende serie uitgezonden bij Comedy Central

Lees hier alles over seizoen 7 van 30 Rock: vanaf 1 april bij Comedy Central

vrijdag, 22. maart 2013

Liz Lemon is terug! Vanaf maandag 1 april zie je elke avond nieuwe afleveringen van '30 Rock' Seizoen 7. Dit is helaas ook het laatste seizoen waarin we van de dagelijkse chaos met Liz, Tracy, Jack en Jenna kunnen genieten.

'30 Rock' van "Saturday Night Live"-alumnus Tina Fey is sinds de première in 2006 een absolute hit bij fans en recensenten. Niet verrassend heeft de serie ontelbaar veel awards gewonnen, waaronder drie jaar op rij de Emmy Award voor beste comedy. In de serie volgen we de hoofdschrijver van de fictieve sketchshow TGS, Liz Lemon (Tina Fey). Zij moet dagelijks de grillen van de twee sterren van de show Tracy Jordan (Tracy Morgan) en Jenna Maroney (Jane Krakowski) in goede banen leiden. Haar baas en tevens mentor, Jack Donaghy (Alec Baldwin), maakt haar het leven afwisselend makkelijker en moeilijker.

In seizoen 7 lijkt Liz eindelijk haar leven op de rails te krijgen. Ze probeert zelfs zwanger te worden met haar vaste vriendje Criss. De show blijft echter haar aandacht opeisen, vooral nu er weer sketches over de presidentsverkiezing van 2012 gemaakt moeten worden: Tracy blijkt enorm veel op de running mate van Mitt Romney te lijken! Jenna bereidt ondertussen haar bruiloft voor en is de klassieke "bridezilla" en Jack probeert nog iets te maken van zijn carrière bij de nieuwe eigenaar van de zender Kabletown.

'30 Rock' seizoen 7 zie je vanaf maandag 1 april elke avond om 19:40 uur bij Comedy Central.

Comments