Tijdens het paasweekend zie je de ultieme 'The A-Team'-marathon bij Comedy Central!

Now playing

The A-Team: The Face op zijn best

Vrolijk Pasen Fool! De ultieme 'The A-Team'-Marathon zie van Goede Vrijdag 29 maart tot en met Tweede Paasdag 1 april van 13:00 tot 19:00 uur bij Comedy Central.

dinsdag, 19. maart 2013

Pasen bij Comedy Central wordt badass! Geen tijd voor eieren zoeken want het hele paasweekend ga van 13 tot 19 uur boeven vangen met 'The A-Team' !

'The A-Team' gaat over vier ex-soldaten die ten onrechte beschuldigd zijn van een bankoverval. Hoewel ze worden veroordeeld, weten de vier mannen te ontsnappen uit de gevangenis en vluchten naar Los Angeles, waar zij als huurlingen voor de goede zaak vechten.

The A-Team bestaat uit vier mannen die elkaar perfect aanvullen voor het ultieme kick-ass team. Kolonel John "Hannibal" Smith (George Peppard) is de leider van het A-Team en plant de missies. "I love it when a plan comes together!" Sergeant Bosco Albert Baracus (Mr. T) wordt B.A. genoemd: zowel zijn initialen als een beschrijving van zijn karakter "bad attitude". B.A.'s taak binnen het team zijn alle technische zaken. Luitenant Templeton Peck (Dirk Benedict) kennen we beter als Faceman of Face. Een bijnaam die hij heeft verdiend door zijn knappe uiterlijk, waarmee hij veel voor elkaar krijgt. Vooral bij de vrouwen kan hij altijd veel regelen voor het team. Kapitein H.M. "Howlin' Mad" Murdock (Dwight Schultz) is de piloot van het team. Hij is wat apart en zelfs officieel tot gek verklaard is, maar weet toch zijn mannetje te staan. De andere mannen hebben soms moeite met hem om te gaan, maar gelukkig heeft H.M. een onzichtbaar hondje dat hem bij staat.

De 'The A-Team' is te zien van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april elke dag van 13:05 uur tot 19:20 uur bij Comedy Central. Vrolijk Pasen Fool!

Comments