Vanaf april te zien bij Comedy Central Extra

dinsdag, 26. maart 2013

Vanaf april zijn er weer twee gloednieuwe series te zien op het digitale kanaal Comedy Central Extra: de sitcom 'Animal Practice' en de sketchshow 'Nick Swardson's Pretend Time' zullen wekelijks te zien zijn,

Elke dinsdag zie je een mini-marathon van 'Animal Practice' . Hier volgen we dierenarts Dr. George Coleman (gespeeld door Justin Kirk, die je misschien nog kent als Andy Botwin in 'Weeds' ). George houdt erg van de dieren die hij behandelt, maar heeft meestal een hekel aan de eigenaren. Ondanks zijn onorthodoxe stijl is George een goede dierenarts, waardoor hij een behoorlijke lijst aan beroemde dierenpatiƫnten heeft opgebouwd. Bij het dierenziekenhuis waar George werkt, loopt echter niet altijd alles op rolletjes. Door een lastige samenloop van omstandigheden wordt George's ex-vriendin zijn baas en zij wil een aantal grote veranderingen doorvoeren. Gelukkig wordt George bijgestaan door het aapje Dr. Rizzo. Fun fact: Dr. Rizzo wordt gespeeld door Crystal the Monkey, die we ook al zagen in ''The Hangover'' en als Troy's aapje ''Annie's Boobs'' in 'Community' .

'Animal Practice' is vanaf 2 april dinsdags om 20:25 uur te zien bij Comedy Central Extra met een mini-marathon van vier afleveringen.

Op vrijdag kun je voortaan genieten van 'Nick Swardson's Pretend Time' duik je in de unieke fantasie van comedian Nick Swardson. In elke aflevering laat hij een combinatie van bizarre sketches zien, gebaseerd op een bepaald thema per aflevering. Zo komen er sketches langs van Wheelchair Cat, een masturberende scherpschutter of een parodie van ''Nightmare on Elm Street'' vol met incest-dromen. Nick Swardson zagen we eerder al als de sex-offender Terry Bernardino in 'Reno 911' .

Vanaf 5 april zie je elke vrijdag vier afleveringen van 'Nick Swardson's Pretend Time' om 20:25 uur bij Comedy Central Extra.

Comments