Deze evenementen tijdens het allereerste comedy festival ooit op Twitter mag je niet missen!

De highlights van het Comedy Central #ComedyFest op Twitter

zondag, 28. april 2013

In de week van 29 april hoef je je zeker niet te vervelen op Twitter: Comedy Central USA lanceert het allereerste Comedy Festival op Twitter ooit! Met 16 Twitter-evenementen en meer dan 50 van onze leukste comedians is het programma goed gevuld. Je kunt alle activiteiten volgen met de hashtag #ComedyFest. Dat het om een Amerikaans festival gaat maakt gelukkig niet uit: iedereen kan meelachen en meetwitteren! Wij hebben de highlights uit het programma voor jullie verzameld. Wil je echt niks missen? Klik op de comedians voor hun twitterprofiel!

>>> Bekijk hier het volledige programma van het #ComedyFest

Maandag 29 april om 23:00 uur
Het #ComedyFest wordt geopend met het verwelkomen van de legendarische comedian Mel Brooks op Twitter! Samen met Carl Reiner en Judd Apatow duikt Brooks de wereld van 140 tekens in. Uiteraard kan iedereen zijn eerste ervaringen volgen via een livestream. Mel Brooks gaat meteen aan de slag met het beantwoorden van fanvragen en het bespreken van zijn leven en werk dus eventjes opblijven is de moeite waard!

Dinsdag 30 april om 5:00 uur ('s ochtends)
Comedian Ben Hoffman neemt je mee in zijn door drugs beïnvloede hersenpan als hij live gaat tweeten met het slaapmiddel Ambien achter de kiezen. Echt alles kan uit zijn vingers vloeien... Zijn lokale starttijd is 11 uur 's avonds, dus we hopen dat de Europese fans, die net fris en fruitig aan de dag beginnen, klaarstaan om het te kunnen overnemen als Ben het niet meer trekt.

Dinsdag 30 april om 24:00 uur
Bij ''Vine Dining with Steve Agee'' bewijzen comedian Steve Agee (bekend van 'The Sarah Silverman Program' ) en zijn Vine vrienden James Urbaniak en Marlo Meekins dat het echt mogelijk is een geweldig verhaal te vertellen in zes seconden met behulp van de twitter-app Vine. Geloof je het niet? Doe dan mee met de Vine Party dinsdagnacht/woensdagochtend en overtuig jezelf.

Woensdag 1 mei om 20:45 uur
Eindelijk zijn ze weer bij elkaar! Op woensdag kun je live de ultieme ''Reno 911! Movie! Reunion!'' volgen op Twitter. De 'Reno 911!' -sterren Tom Lennon (ook bekend als Jim Dangle) en Kerri Kenney-Silver (speelde Trudy Wiegel) gaan met hun legendarische film ''Reno 911!: Miami'' meetwitteren. Ze worden ondersteund door Kumail Nanjiani. Kijk tegelijkertijd met hen de film en krijg alle behind the scenes scoop van Tom en Kerri!

Vrijdag 3 mei om 4:00 uur ('s ochtends)
Dit legendarische afbrandfestival mag je niet missen: vrijdagochtend zie je op Twitter ''Roast Me with Jeffrey Ross''! We kennen Jeffrey Ross natuurlijk als Roast Master bij diverse Comedy Central Roast. Maar zijn beruchte beledigingen zijn tijdens het #ComedyFest niet meer alleen voor beroemdheden: Comedy Central nodigt een paar moedige twitteraars uit zich aan te melden voor de eerste Twitter Roast. Ross bekijkt van te voren hun profielen zodat hij de gelukkigen(?) kan leren kennen voordat hij ze in stukjes hakt voor dit hilarische event. Je wekker zetten dus!

>>> Meer over het evenement ''Roast Me with Jeffrey Ross'': zo kun je zelf meedoen!

Vrijdag 3 mei om 23:30 uur
In het Twitter-evenement ''Road Warriors'' hoor je de beste tour-verhalen van de leukste stand-up comedians. Door het land touren is dagelijkse kost voor de meesten en dat zorgt voor een heleboel bizarre verhalen van 'the road'. Twitter mee met deze comedians over de ins- en outs van het leven als tourende stand-up comedian. Met Brendon Walsh, Tommy Johnagin, Matt Braunger, Hannibal Buress en Eugene Mirman.

Volg ons op Twitter @ComedyCentralNL en hou de hashtag #ComedyFest in de gaten om op de hoogte te blijven van alle evenementen en nieuws rondom het festival! Naar welke evenement kijken jullie het meeste uit?

Comments