In zes seconden een leuke grap vertellen? Geen enkel probleem! Overtuig jezelf vanavond tijdens het Vine-evenement met Steve Agee vanavond

Grappige video's bij #ComedyFest vanavond: Vine Dining

dinsdag, 30. april 2013

Heb je het al gehoord? Deze hele week vindt het Comedy Central #ComedyFest plaats op Twitter! Het allereerste Comedy Festival op Twitter ooit! Je kunt meegenieten van 16 Twitter-evenementen en meer dan 50 van onze leukste comedians. Vanavond om 24:00 uur wordt de Twitter-App Vine ingeschakeld: Comedian Steve Agee gaat bewijzen dat je hilarische video's kunt maken van maar zes seconden.

>>> Meer highlights van het #ComedyFest vind je hier!

Je kent Steve Agee misschien nog van 'The Sarah Silverman Program' waar hij Steve Myron, de buurman van Sarah Silverman, speelde. Steve heeft veel ervaring op Twitter, bijvoorbeeld hoe je meer volgers kunt krijgen. Hij beloofde alle namen van zijn eerste 5.000 nieuwe volgers voor te lezen en kwam zijn belofte ook na in een live-stream.

>>> Bekijk hier het volledige programma van het #ComedyFest

Bij het evenement vanavond ''Vine Dining with Steve Agee'' bewijzen Steve Agee en zijn Vine vrienden James Urbaniak en Marlo Meekins dat het echt mogelijk is een geweldig verhaal te vertellen in zes seconden met behulp van de twitter-app Vine. Geloof je het niet? Doe dan mee met de Vine Party en overtuig jezelf!

Vanavond om 24:00 uur Nederlandse tijd gaat het mini-filmfestival van start. Mis het niet!

Volg ons op Twitter @ComedyCentralNL en hou de hashtag #ComedyFest in de gaten om op de hoogte te blijven van alle evenementen en nieuws rondom het festival! Wil je echt niks missen? Klik op de comedians voor hun twitterprofiel!

Comments