Tom Lennon (Jim Dangle) en Kerri Kenney-Silver (Trudy Wiegel) hosten vanavond om 20:45 uur de ultieme ''Reno 911! Movie! Reunion!' tijdens het digitale comedy festival

#ComedyFest: Cast van Reno 911! is vanavond weer bij elkaar

woensdag, 01. mei 2013

#ComedyFest, het eerste comedyfestival dat volledig op Twitter plaatsvindt, is goed van start gegaan! De afgelopen dagen kreeg Comedy Central USA Mel Brooks aan het twitteren, Ben Hoffman twitterde met Ambien op en Steve Agee presenteerde de leukste Vine-video's. Maar er staat nog meer te gebeuren: Vanavond kun je live de ultieme Reno 911! re√ľnie volgen!

>>> Bekijk hier het volledige programma van het #ComedyFest

Als echte fan kun je dit niet missen: Dit is je kans om alles te weten te komen over de serie, de acteurs en de film. Vanaf 20:45 uur (Nederlandse tijd) gaan de 'Reno 911!' -sterren Tom Lennon (ook bekend als Jim Dangle) en Kerri Kenney-Silver (speelde Trudy Wiegel) gaan met hun legendarische film ''Reno 911!: Miami'' meetwitteren. Ze worden ondersteund door hun vriend Michael Ian Black. Kijk tegelijkertijd met hen de film en krijg alle behind the scenes scoop van Tom en Kerri!

>>> Meer highlights van het #ComedyFest vind je hier!

Volg ons op Twitter @ComedyCentralNL en hou de hashtag #ComedyFest in de gaten om op de hoogte te blijven van alle evenementen en nieuws rondom het festival! Wil je echt niks missen? Klik op de comedians voor hun twitterprofiel!

Comments