In het laatste seizoen van ‘Futurama’ komen alle bekende terug, maar zal er ook een speciaal gastoptreden zijn van Seth MacFarlane.

Seth MacFarlane in laatste seizoen Futurama

maandag, 24. juni 2013

Gisteravond werd in Amerika de eerste aflevering van het laatste seizoen van ‘Futurama’ uitgezonden. In het laatste seizoen komen alle bekenden van de afgelopen seizoenen langs; Bender, Fry, Leela Zoidberg en co. Gisteren is bevestigd dat ook het hondje van Fry, Seymour, zal terugkeren, en dat deze met een sprekende rol zal worden vertolkt door Seth MacFarlane.

Seymour was het hondje van Fry voordat hij aan zijn tijdreis begon. Het trouwe hondje heeft al die tijd gewacht op de terugkeer van baasje. Seth MacFarlane zal de rol vertolken, het zal de eerste en enige gesproken monoloog worden voor het hondje.
Producent van Futurama David Cohen verteld aan EW: ‘’Aangezien Seth de stem aan ‘Family Guy’’ pratende hond Brian geeft, vonden we het idee leuk om dat te kopiëren voor Futurama. Daarbij is MacFarlane de enige die ons kan aanklagen en hiermee hebben we ons veilig gesteld.’’

Naast het gastoptreden van Seth MacFarlane, verlenen er nog meer bekenden hun stem. Comedian Sarah Silverman zal terugkomen voor de rol van ex-vriendin van Fry; Michelle. Naast haar zullen er ook rollen zijn voor ‘’Game of Thrones’’ actrice Emilia Clarke, basketball legende Larry Bird, ‘’Star Trek’’acteur George Takei, ‘’Homer Simpson’’ Dan Castellaneta en de eerste ‘’Batman en Robin’’ Adam West en Burt Ward.

Kijken jullie uit naar de terugkeer van Seymour en waarschijnlijk een tranentrekkende hereniging met Fry? Wanneer de aflevering in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

In het weekend van 13 en 14 juli kun je genieten van ‘Futurama’ in een weekend marathon.

Comments