Vanaf 30 september elke maandag tot en met donderdag om 21:20 uur bij Comedy Central.

The Neighbors

dinsdag, 13. augustus 2013

Wat doe je als je er achter komt dat je buren aliens zijn? Koffers pakken en er zo snel mogelijk vandoor gaan of is blijven toch een optie? Voor de familie Weaver is dit de vraag die ze zichzelf stellen na de verhuizing naar Hidden Hills. De bewoners van Hidden Hills zijn namelijk net een beetje anders. Meet the Larry’s, de nieuwe buren van de familie Weaver. Dit is het verhaal van de nieuwe serie ' The Neighbors', die vanaf 30 september op Comedy Central zal worden uitgezonden.

The Neighbors seizoen 1
In de nieuwe serie zie je de familie Weaver naar de Hidden Hills vertrekken voor een rustig suburban leven. Maar ze komen erachter dat de gehele Hidden Hills community bestaat uit vreemdelingen van de planeet Zabvron die hier 10 jaar geleden zijn komen wonen in afwachting van instructies van thuis. De Familie Weaver zijn de eerste menselijke inwoners ooit die hier zijn binnen getreden. De inwoners lijken onschuldig en aardig dus ze besluiten het erop te gokken, er staat tenslotte een groot huis tegenover en ze worden overspoeld met zelfgemaakte appeltaart

De serie ' The Neighbors' is geschreven door de schrijvers van ''Crazy, Stupid, Love'' en wordt onder andere geproduceerd door Jennifer Lopez. In de Verenigde Staten is het een succes, want ze zijn onlangs begonnen aan het tweede seizoen.

De première van ' The Neighbors' is op 30 september om 22.30 uur. Elke maandag t/m donderdag om 20:50 uur bij Comedy Central.

Comments