Onder andere Dawn French, Kirsten Dunst, Bear Grylls en Conchita Wurst zitten op de bank bij Graham

Wie zijn er dit weekend te gast bij TGNS?

maandag, 19. mei 2014

Dit weekend is het weer vol op feest bij 'The Graham Norton Show' en daar dragen zijn gasten natuurlijk een steentje aan bij.

Kirsten Dunst, bekend van onder andere Spiderman, vertelt over haar ervaringen toen ze als 11-jarige in de film Interview With A Vampire speelde. In de film speelde ze een meisje wat nooit zou opgroeien. "Ik was heel jong en werkte heel hard om de rol te krijgen. Mijn acteer docent leerde mij kleine trucjes zodat ik erg volwassen zou lijken. Ik kon makkelijk huilen en ondanks dat ik me prima voelde, dachten de producenten dat er vroeger iets met me gebeurd zou zijn."

Ook vertelt ze over de beroemde kus in Spiderman met Tobey Maguire. Die later nagespeeld wordt door Dawn French en Bear Grylls.

Dawn French begint over de keer dat Brad Pitt haar ineens begon te zoenen: "Ik was in een restaurant met Jen Saunders en Terry Gilliam liep samen met Brad Pitt binnen. Ik gaf een briefje door aan Terry of dat hij kon regelen dat Brad mij zou zoenen. Even later was ik het al helemaal vergeten en pakte Brad mij op de mond."

Ook is survival specialist Bear Grylls op bezoek, hij vertelt over een aantal bijna-dood-ervaringen: "Om eerlijk te zijn, zijn er veel geweest. Ik ben er niet altijd trots op maar het is een beroepsrisico. Ik deed een commercial in Amerika waarbij mijn shirt uit moest en de regisseuse vroeg of het litteken op mijn borst van een krokodillenbeet was. Toen wist ik niet of ik moest toegeven dat het kwam van een pizza die ik uit de oven haalde zonder t-shirt."

De winnares van het Eurovisie Songfestival: Conchita Wurst, kwam langs met haar beker. Ze geeft toe dat ze zich altijd ongemakkelijk voelt dat ze de prijs overal mee naar toe moet nemen. Toen er gevraagd werd of ze de overwinning flink gevierd heeft zei ze: "Ik heb geslapen en nog niets gevierd."

'The Graham Norton Show' is elke zaterdag om 22:00 uur te zien bij Comedy Central.

Comments