De 'Hulk' Mark Ruffalo, actrice Amanda Holden, acteur Michael Sheen en singer songwriter Ed Sheeran!

Wie zijn er dit weekend te gast bij TGNS?

maandag, 09. juni 2014

Dit weekend is het weer vol op feest bij 'The Graham Norton Show' en daar dragen zijn gasten natuurlijk een steentje aan bij.

Mark Ruffalo praat over zijn "Hulk" fans die teleurgesteld waren dat hij de rol had gekregen. Hij vertelt "We gingen naar Comic-Con en toen kondigden ze de nieuwe cast members aan. Iedereen verwachtte dat Edward Norton weer de rol zou krijgen dus de fans reageerde een beetje verward en gefrustreerd. Uiteindelijk is alles toch goed gekomen".

Amanda Holden vertelt over collega Simon Cowell. Ze beweert dat hij een totaal andere man is. In het begin wist hij wel wat liefde is maar niet hoe je het moest voelen.

Tenslotte vertelt Michael Sheen over een auditie die niet helemaal volgens plan ging, "Ik had een gesprek met het hoofd van de casting afdeling bij Paramount. Het was een serieuze bedoeling. Mijn dochter en haar moeder hadden een buikgriepje maar ik verwachtte dat dat wel goed zou zitten. Het zou mijn grote doorbraak worden. Halverwege de auditie kotste ik het hele kantoor onder en uiteindelijk stond het hoofd van de casting afdeling mijn kots op te ruimen".

'The Graham Norton Show' is elke zaterdag om 22:00 uur te zien bij Comedy Central.

Comments