Naast Samuel zijn ook Keira Knightley, Jenson Button en Kasabian te gast

De baas Samuel L. Jackson dit weekend in TGNS!

maandag, 16. juni 2014

Dit weekend is het weer vol op feest bij 'The Graham Norton Show' en daar dragen zijn gasten natuurlijk een steentje aan bij.

Jenson Button is te gast via de telefoon en legt uit waarom hij op het laatste moment moest afhaken voor de show. De Formule 1-coureur was bezig met een training voor triatlon waar hij binnenkort aan meedoet. En uit het niets wordt hij gestoken door een bij. Eenmaal thuis kreeg hij enorme hoofdpijn, voelde hij zich ziek en was zijn hoofd opgezwollen als een ballon. Voor hem was het bizar dat hij 300 km/u rijdt maar uitgeschakeld wordt door een kleine bij.

De eindbaas Samuel L. Jackson vertelt over hoe hij vaak wordt verward met Laurence Fishburne: "Ik heb wel eens naast Fish gestaan en dat mensen naar hem toe liepen en begonnen over Pulp Fiction. Laurence gaf ze dan een handtekening en weg waren ze."

Voor de Pulp Ficton film deed Samuel auditie en het zou tussen hem en nog een acteur gaan. De producer zei uiteindelijk dat het niet nodig was voor Mr Fishburne om auditie te doen omdat hij een groot fan van zijn werk is. Uiteindelijk kreeg Samuel dus de rol en 4 jaar later kreeg hij het genoegen om diezelfde producer te ontslaan bij een andere film.

Samuel zal overigens niet in de nieuwe Star Wars film te zien zijn

Keira Knightley wordt ook vaak verward met Natalie Portman of Kate Winslett. Maar in LA is ze zelfs drie keer aangezien voor Britney Spears.

'The Graham Norton Show' is elke zaterdag om 22:00 uur te zien bij Comedy Central.

Comments