Cheryl Cole, Don Johnson, John Bishop, Brendan O'Carroll & John Bishop!

Wie zijn er dit weekend te gast bij TGNS?

maandag, 23. juni 2014

Dit weekend is het weer vol op feest bij 'The Graham Norton Show' en daar dragen zijn gasten natuurlijk een steentje aan bij.

In de laatste episode van dit seizoen heeft Graham Norton weer geweldige gasten in zijn show. De zangeres Cheryl Cole, Miami Vice legende Don Johnson, comedian John Bishop en de man achter Mrs Brown Brendan O'Carroll.

Cheryl komt praten over haar nieuwe album ' only human' en waar de naam vandaan komt. Ze geeft aan dat ze vreselijk moe was van een solo tour en daarna meteen door moest met Girls Aloud. Dus ze heeft een jaar voor haarzelf en haar familie genomen. Het was de eerste keer in 10 jaar dat ze weer vrij had. Dus genoot ze daar zichtbaar van op feestjes en de titel van het album geeft aan dat ze ook maar gewoon een mens is.

Don Johnson hield vroeger in zijn jongere jaren ook wel van een feestje en hij wordt gevraagd of hij tatoeages heeft. Hij geeft aan dat hij niet de beslissing kon nemen of hij zoiets zijn hele leven bij zich kon dragen, hetzelfde probleem had hij met vrouwen.

De dochter van Don Johnson, Dakota, zal verschijnen in de verfilming van het boek 'Fify Shades of Grey' en zijn reactie hierop is: "Ik heb mijn kinderen vertreld dat zo lang ze studeerde ik alles zou betalen. Dakota vertelde me dat ze niet naar school wilde maar juist een actrice wilde worden. Ik was verbaasd omdat ze nog nooit in een show of film had gespeeld en nog nooit les had gehad. Maar twee maanden later zat ze in de hit film 'The Social Network' en kreeg ze haar eigen tv serie.

'The Graham Norton Show' is elke zaterdag om 22:00 uur te zien bij Comedy Central.

Comments