Scharen de twee top comedians zich achter de Roast Master Kevin Hart om Bieber aan te pakken? Dat gaat heet worden onder de voeten van Justin Bieber tijdens de Roast!

dinsdag, 17. februari 2015

Roast veteraan Jeff Ross en schrijver/comedian Hannibal Buress zijn de eerste twee namen die worden genoemd als Roastee's voor de #BieberRoast!

Jeff Ross
De meest doorgewinterde Roastee die wij kennen is Jeff Ross. Hij is er al vanaf 2005 bij , het jaar waarin hij het veelzijdig stukje vlees Pamela Anderson mocht roasten. Daarnaast heeft hij zijn Roast skills kunnen verfijnen met zijn eigen show The Burn with Jeff Ross op Comedy Central. Een show waarin iedereen geroast mag worden, van porno actrices tot top sporters en overgevoelige mensen.

>>> Kevin Hart is de Roast Master van de Comedy Central Roast

Hannibal Buress
Zoals elke bekende comedian is ook Hannibal Buress begonnen bij Saturday Night Live waar hij achter de schermen werkte al scrhijver. Hij vertrok om te werken aan de show 30 Rock en werkt momenteel aan een comedy show voor HBO.

Daarnaast houdt hij zich nog steeds veel bezig met stand-up comedy en was te zien in de Comedy Central shows Live at Gotham and John Oliver's New York Stand-Up Show.

Het mag duidelijk zijn, dit wordt een pittige pil voor Justin Bieber om te slikken. Hopelijk houdt hij het droog wanneer deze stand-up comedians hem aanpakken tijdens de #BieberRoast!

De Nederlandse utizenddatum van de Comedy Central Roast of Justin Bieber wordt binnenkort bekend gemaakt. Hou de Comedy Central website in de gaten voor het laatste #BieberRoast nieuws!

Comments