Jon Stewart gaat niet met lege handen naar huis

The Daily Show wint 3 Emmy's

maandag, 21. september 2015

Trevor Noah neemt het stokje over van Jon Stewart bij The Daily Show: iets wat jullie vast niet is ontgaan de afgelopen tijd. Maar het harde werk van Jon Stewart verdient eigenlijk nog wel een prijs, moeten juryleden gedacht hebben. En die kreeg hij dan ook. Niet eentje, maar drie (!!!) Emmy's! Je leest het goed, The Daily Show was vannacht tijdens de uitreiking één van de grootste winnaars.

>>>> The Daily Show: The Best Of

In de categorie Outstanding Variety Talk Series nam Jon Stewart het op tegen David Letterman en Stephen Colbert, niet de minste collega's. De andere twee Emmy's die Jon Stewart mocht meenemen in zijn broekzak, kwamen uit de categorieën Outstanding Writing For A Variety Series en Outstanding Directing For A Variety Series.

Vanaf volgende week maandag begint The Daily Show met Trevor Noah (te zien bij Comedy Central Extra), maar volgens Stewart heeft Noah geen advies nodig: 'Die gast is ontzettend getalenteerd en heeft een goede basis aangelegd om dit te kunnen gaan doen, dus dat ik hem van advies zou moeten voorzien is eigenlijk best wel een slechte vraag. We hebben uiteraard wel goed contact, want ik support hem van harte.'

Comments