Lachen, gieren en brullen in het Ziggo Dome op 16 januari

Win kaarten voor de What Now Tour van Kevin Hart!

dinsdag, 23. november 1999

Kans maken op kaartjes voor de What Now Tour van Kevin Hart? Doe mee aan onderstaande prijsvraag om hier bij te zijn.

Kevin Hart is een van de grootste artiesten ter wereld. Drie jaar geleden verkocht hij nog in no time twee keer de Heineken Music Hall uit met zijn show Let Me Explain. Inmiddels is zijn status nog veel groter. Hij speelde hoofdrollen in blockbusters als Gudget Match (met Robert DeNiro en Sylvester Stallone), was de host van onze eigen Comedy Central Justin Bieber Roast, presenteerde de MTV Video Music Awards, werd gevraagd in films als Scary Movie 3 en Along Came Polly (met Ben Stiller en Jennifer Aniston) en produceert de Tv-serie Real Husbands of New York.

>>>> Comedy Central Roast: Bieber Roast (mét Kevin Hart)

De belangrijkste activiteit van Kevin Hart blijft nog altijd stand-up comedy. Zijn nieuwe voorstelling What Now? is een nieuwe mijlpijl binnen de comedy. Een spetterende show waarin de nieuwe King of Comedy met veel energie de ene na de andere grap op het publiek afvuurt. Hart put veel inspiratie uit zijn dagelijks leven en dat van vrienden en familie, waarover hij openhartig hilarische verhalen vertelt.

Wil jij kaarten winnen voor zijn show op zaterdag 16 januari in Ziggo Dome, Amsterdam? Doe dan nu mee met de prijsvraag!

Comments