They'll be there for you

donderdag, 14. januari 2016

UPDATE:
Helaas zal Matthew Perry, beter bekend als Chandler, niet aanwezig zijn bij de reünie. Daarnaast heeft David Schwimmer, beter bekend als Ross Geller, laten weten dat het "niet echt een reünie" zal zijn. Lekker dan!

Origineel bericht:

Alle comedyfans opgelet, want een van de meest iconische sitcoms ooit krijgt een langverwachte reünie: de cast van Friends komt bij elkaar voor een twee uur durende special!

De bijeenkomst is ter ere van een veteraan in het vak - regisseur James Burrows. Burrows regisseerde 'slechts' 15 afleveringen van Friends, maar heeft inmiddels 1000 afleveringen TV gemaakt. En dat verdient natuurlijk een feestje. Een Ross, Rachel, Joey, Chandler, Monica Phoebe feestje!

>>>> VIDEO: How you doin' compilatie

Naast de cast van Friends zullen ook acteurs uit Will & Grace, Taxi, Cheers en Frasier samenkomen. Er zullen zelfs leden aanwezig zijn van nieuwe series zoals The Big Bang Theory en Mike & Molly! Onze buikspieren doen nu al pijn van het lachen - maar misschien moeten we ook wat vaker sporten.

De special wordt later deze maand opgenomen en zal eind februari uitgezonden worden in de VS. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Comments