En laat een Nederlandse comedian een dag jouw werk doen.

Blijf op Blue Monday in bed liggen!

maandag, 18. januari 2016

Blue Monday....is het nu vandaag of volgende week? De meningen verschillen. Whatever! Comedy Central geeft kijkers de kans om in deze meest deprimerende periode van het jaar een dag in bed te blijven liggen. Comedian Arie Koomen en online personality Kaj Gorgels bieden op maandag 25 januari hun diensten aan en nemen de banen van twee Comedy Central-kijkers over. Dat wil toch iedereen!

Kans maken om een dag in bed Comedy Central te kijken? Stuur dan een tweet naar @ComedyCentralNL met #BlueMonday of laat een bericht achter op de Comedy Central NL Facebookpagina. De lucky ones worden eind van deze week bekendgemaakt.

>>>> VIDEO: New Kids - Zou het waar zijn?

Op maandag 25 januari zijn Arie en Kaj via een live video stream op Periscope/Twitter te volgen in de rol van bijvoorbeeld kamermeisje, kapper, conducteur, docent, vuilnisman of advocaat. Iedereen kan live meekijken naar hun avonturen op de werkvloer, reacties achterlaten, maar ook tips en opdrachten geven. De winnaars liggen lekker in bed.

Arie Koomen is een stand-up comedian en grafisch vormgever bekend van o.a. Arie & Silvester, De Lama’s, Tequila, Doe Maar Normaal, zijn soloprogramma’s en cabaretvoorstellingen samen met Edo Brunner.

Kaj Gorgels is een online personality, presentator en journalist bekend van o.a. de YouTube-hit ‘Kaj’s Typetjes’ en zijn eigen kanaal: ‘Zo, die is goed met’, waarvoor hij presenteert en mensen bezoekt met een bijzondere hobby, beroep of talent.

Comedy Central wenst iedereen een Happy Blue Monday!

Comments