Volg maandag vanaf 10:30 de livestream!

Arie Koomen en Kaj Gorgels aan het werk

vrijdag, 22. januari 2016

Omdat afgelopen maandag de meest deprimerende dag van het jaar was leek het ons een goed idee om twee mazzelaars een maandag vrij te geven terwijl twee comedians hun werk overnemen. Zij konden een reactie achterlaten via @ComedyCentralNL en de Comedy Central NL Facebook. Uit de intzendingen zijn twee luilakken gekozen!

Aanstaande maandag 25 januari gaat comedian Arie Koomen aan het werk als steward van de NS Railcatering. Hij neemt hiermee het werk over van Suzanna. Zij liet via een reactie aan Comedy Central weten dat zij graag aanstaande maandag lekker thuis blijft en haar baan voor één keer afstaat aan Arie Koomen. Online personality Kaj Gorgels neemt het werk over van Anneke, hij gaat aan de slag als verzorger en hondentrainer bij dierenhotel Pocahondas in Amsterdam.

Ook voor Arie Koomen is de maandag moeilijk om te werken, maar hij offert zich op:
“Railca-tering. Nu al geen zin in en het moet nog maandag worden. Voor het eerst dat ik hoop dat de treinen niet rijden.”

Kaj Gorgels kan niet wachten om zijn nieuwe baan uit te oefenen:
"Als mijn ouders hadden geweten dat er zo'n dierenhotel bestond, dan was ik vroeger nooit meegegaan naar de camping in Frankrijk, maar was ik iedere zomer gedropt tussen de honden, katten, cavia's, varkens en wandelende takken! Ik verwacht dat het me goed af zal gaan, omdat de dieren denken dat ik een van hun ben."

Op maandag 25 januari is Arie Koomen vanaf 10.30 uur live te volgen via een videostream op Periscope/Twitter via Comedy Central NL en Kaj Gorgels neemt de dienst vanaf 16.00 uur waar in het dierenhotel. Iedereen kan live meekijken naar hun avonturen op de werkvloer, reacties achterlaten, maar ook tips en opdrachten geven. Download Periscope om niets te missen.

Comments