Comedian speelt 30 mei in Delamar theater

CC Presents Jimmy Carr krijgt extra avond!

zaterdag, 30. januari 2016

Net naast het net gevist om de Engelse comedian Jimmy Carr te zien? Dat is geen funny business. Maar we hebben goed nieuws! Vanaf vandaag gaan de kaarten in de verkoop voor een extra avond van de “Comedy Central Presents Jimmy Carr Funny Business”-tour. Carr is te zien op 30 mei in het Amsterdamse DeLaMar theater.

Niet in Amsterdam? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de show in De Oosterpoort in Groningen op 28 mei. De avonden in Carré en 013 zijn inmiddels uitverkocht.

Twee jaar geleden speelde Jimmy Carr al in het RAI theater in Amsterdam. Die voorstelling verkocht razendsnel uit, waardoor Jimmy besloot een extra late night show te geven. Het waren twee fantastische voorstellingen vol oneliners, korte grappen en rake publieksparticipaties. Gestoken in een keurig maatpak vertelt deze gentleman in hoog tempo de ene scherpe, soms lekker grove grap na de andere. Zijn nieuwe show Funny Business bestaat ook uit die kenmerkende mix van onweerstaanbaar grappige en edgy oneliners, korte verhalen en veel interactie met het publiek.

Aan het eind van dit jaar heeft Jimmy Carr de show Funny Business maar liefst 245 keer gespeeld in Engeland en UK. Tijd om deze fantastische show ook in andere landen te gaan spelen. De eerste helft van 2016 staat voor Jimmy Carr dan ook in het teken van een uitgebreide wereldtour met onder meer vier optredens in Nederland.

We geven binnenkort kaarten weg voor de aankomende liveshows, dus houd comedycentral.nl in de gaten!

Comments