Recordbrekende podcast live in de Melkweg

Comedy Central presents: Adam Carolla

dinsdag, 02. februari 2016

We gaan gewoon door! Nadat we onder andere Jimmy Carr en Jim Jefferies aan jullie presenteerden, halen we nu Amerikaanse mediapersoonlijkheid en comedian Adam Carolla naar Nederland. Op 27 juni staat hij in de Melkweg met een speciale versie van zijn ‘Adam Carolla Show’. De ticketverkoop voor dit speciale evenement start 4 februari om 10 uur.

Carolla is schrijver, radio- en TV-presentator, comedian en acteur. Hij is bekend geworden als co-host van de radio- en MTV-show Loveline (samen met onder meer Dr. Drew). Ook maakte hij furore als maker en acteur in The Man Show en Crank Yankers. Daarnaast is hij auteur van New York Times bestsellers In Fifty Years We’ll All Be Chicks en Not Taco Bell Material. Op dit moment is hij presentator van de tv-show Catch A Contractor (in Nederland uitgezonden op Spike). Maar zijn grootste successen boekt hij als host van zijn Adam Carolla Show.

>>>> VIDEO: The Daily Show - Donald Trump is een viespeuk

Deze show is uitgegroeid tot een uniek fenomeen. In 2009 begon hij zijn podcast met slechts een microfoon en een computer. De show was meteen een enorme hit en staat inmiddels in het Guinness Book of World Records vermeld als de meest gedownloade show op het internet ooit! Deze immens populaire podcast heeft méér dan 25 miljoen luisteraars per maand, en werd in de N.Y. Times en de L.A. Times uitgeroepen als een van ‘de beste new media business’. Inmiddels is het podcastimperium van Adam Carolla uitgebreid tot een online network dat veel van de top podcasts op iTunes produceert, waaronder Penn Gilette en PO’ed with Dennis Miller.

Om in contact te komen met zijn fans neemt Adam de show regelmatig op voor een live publiek in de USA, Canada en Europa. Op 20 juni doet hij dat voor het eerst in Nederland. Verwacht een grappige, messcherpe, unieke en actuele show met uiteraard Adam Carolla en een aantal aansprekende gasten. Deze worden nog bekend gemaakt.

Comments