Vanaf zaterdag 20 februari weer te zien op CC

Broad City is terug met seizoen 3!

woensdag, 17. februari 2016

Broad City is terug baby! Seizoen 3 van de CC-hitserie met Abbi Jacobson en Ilana Glazer komt met 10 nieuwe afleveringen. Dit seizoen met nog meer avontuur, gekkigheid en dagelijkse uitdagingen in de bruisende metropool, New York City.

In dit gloednieuwe seizoen maken ze onder andere een reisje naar het DMV, vinden ze een rat in het appartement en gaan ze nog harder uit hun dak dan ooit tevoren. Ook bezoeken ze Abbi's vader en belanden ze weer in nieuwe relaties.

Naast Abbi en Ilana zijn ook al jouw andere favoriete personages weer te zien. En, de gastacteurs zullen ook zeker niet teleurstellen. Zo hebben onder andere Hillary Clinton, Whoopi Goldberg, Blake Griffin en Judy Gold een gastrol.

Broad City is een sitcom over twee beste vriendinnen die in de bloei van hun single leven, New York City op zijn kop zetten. De avonturen van deze twee bff's leiden altijd naar de meest
onverwachte en bizarre dingen. Ze zijn blut, een beetje apart en nooit bang voor de situaties de miljoenstad voor ze in petto heeft. Het maakt niet uit hoe slecht het wordt, deze stoere meiden kunnen alles aan!

>>>> VIDEO: Broad City - In de kont

Hun dynamische relatie, in combinatie met hun onberispelijke komische timing en vriendschap, heeft Glazer en Jacobson veel lof opgeleverd. Het duo heeft naast een 2016 Writers Guild Award-nominatie voor 'Beste Comedy Serie', ook nominaties in de wacht gesleept voor 'Beste Comedy Serie' door de Broadcast Television Journalists Association in 2014 en 2015.

De eerste aflevering van het derde seizoen heet 'Two Chainz'. Hierin ervaren Abbi en Ilana op de weg naar een tentoonstelling, grote problemen met hun kledingkast. En dit allemaal terwijl ze wanhopig op zoek zijn naar een old school openbaar toilet in New York.

Ten slotte hebben wij nog een verrassing voor de fans: er komt ook een seizoen 4 en 5!

Broad City seizoen 3 is vanaf 20 februari iedere zaterdag om 23.00 uur te zien op Comedy Central.

Comments