Hadden de Friends-acteurs seks met elkaar?

10 dingen die we hebben geleerd van de Friends-reünie

maandag, 22. februari 2016

Gisterenavond was het dan eindelijk zo ver! De reünie waar de Friends al 12 jaar op hadden gewacht, werd een feit.10 jaar lang waren de acteurs het grote voorbeeld van menig tiener/puber of volwassenen. Gisteren werd hun reünie-droom dan ook eindelijk werkelijkheid. Ross, Monica, Rachel, Joey en Phoebe kwamen speciaal bij elkaar om de bekende televisie-regisseur James Burrows te eren. Helaas kon Matthew Perry (Chandler in de reeks) er niet bij zijn. Hij is te druk bezig met een theaterstuk in Londen. Ondanks dit had hij nog wel een berichtje (zie foto 1) opgenomen voor de kijkers en zijn vrienden:

Maar, wat hebben we nou eigenlijk geleerd van de reünie gisteren? Hieronder een paar Friends-funfacts:

1. Jim Burrows, de regisseur, speelde piano met de Friends-cast om ze te helpen echte vrienden te worden.

Maar Jennifer Aniston herinnert zich er weinig meer van: "Hadden wij een piano?!"

>>> VIDEO: Friends - Van je huisgenoot moet je het hebben.

2. De aflevering 'The One With The Poker' was gebaseerd op het feit dat de cast poker speelde in Burrows kleedkamer om te bonden. (Zie foto 2)

3. In de eerste seizoen keken de Friends de aflevering nog samen. Ze gaven elkaar dan 'suggestie-notes' met wat ze beter vonden kunnen. Dit idee kwam van Courteney Cox (Monica) haar tijd in Seinfeld.

4. Jennifer Aniston wist bij de opening van de show even niet waar ze moest zitten. Dit levert de volgende hilarische beelden op:

5. De Friends-cast heeft nooit een contract ondertekend waarin stond dat ze geen sex met elkaar mochten hebben. Of tenminste, ze hebben Lisa Kudrow (Phoebe) nooit gevraagd er eentje te tekenen. (Zie foto 3).

6. Lisa, Jennifer, and Courteney lunchte iedere dag, tien jaar lang, samen, en aten daarnaast iedere dag hetzelfde eten. (Zie foto 4).

7. Er werd altijd gezegd dat Jennifer auditie deed voor Monica en Courteney voor Rachel, maar dit klopte niet. Lisa Kudrow vertelde ook dat zij in haar eentje, voor Jimmy Burrows, auditie moest doen voordat ze de rol kreeg. (Zie foto 5).

8. Jennifer Aniston's favoriete aflevering is 'The One With The Prom Video'. Hierin was Monica dik, had Rachel haar neus nog niet laten doen en had Ross nog een schattige afro.

9. Matt (Joey) en Courtney (Monica) onthulde hoe de Friends hun appartementen in New York konden betalen. "Huurbescherming," zei Matt, terwijl Courtney zei wat alle hardcore fans al wisten - ze had het geërfd van haar oma. (Zie foto 6).

10. James Burrows was geëmotioneerd door het prachtige eerbetoon. (Zie foto 7).

En zie hieronder dan tot slot nog een aantal grappige memes van jouw favoriete serie!

Comments