Gemaakt met donaties van wildvreemde mensen

Vrouw schaamt zich niet om eigen ontworpen schaamhaarjurk

woensdag, 06. juli 2016

Twijfel je nog aan wat je aan moet naar het volgende gala of zoek je nog een mooie jurk voor een bruiloft, dan kan Sarah Bryan een handje helpen. Je moet er wel iets voor overhebben, want de schaamhaarjurk van de modeontwerper is in elkaar gezet met behulp van een boel pluizige donaties van mensen die haar op social media volgen, en dat is totaal niet eng. Oké, een beetje, maar als er iets kan opboksen tegen de vleesjurk van Lady Gaga dan is dit het wel:

In de tussentijd hopen we met zijn allen maar dat het ‘materiaal’ in ieder geval een flinke wasbeurt heeft gekregen. Naar verluidt droeg Sarah wel een paar handschoenen en een mondkapje terwijl ze… uhh… het haar bewerkte – dat zijn immers dingen die je niet wilt inhaleren. Erg smerig, inderdaad, maar dat is ook precies de bedoeling van de jurk – geïnspireerd door Gaga’s vleesjurk wilde de 28-jarige moeder van twee iets choquerenders in elkaar zetten.

Sarah gaat nog lang niet stoppen met het ontwerpen van mode. In een recente tweet riep ze mannen op om lijm te verzorgen voor haar nieuwste project – maar dat was een grapje, toch? TOCH?! Oké, laten we niet vergeten dat dit ook de vrouw is die ooit 3,000 Skittles combineerde om de schattigste regenboogkleurige jurk te vormen. En hopen dat ze in de toekomst het choqueren maar aan Gaga overlaat. Kan alledaags zeep op je oogballen aangebracht worden?

Comments