Een rolstoel voor Blacky de eenogige

Het internet schiet het schattigste aangereden katje ooit te hulp

maandag, 11. juli 2016

Een ontzettend zielig verhaal van een kat genaamd Blacky die werd aangereden en met alleen zijn twee voorpoten zichzelf naar huis wist te slepen, heeft gelukkig een goed einde gekregen. Het internet liet zich weer eens van zijn goede kant zien en schoot het beestje, dat eerder ook al een oog verloor door een kattennagel, te hulp door een rolstoel bij elkaar te sparen. Zo kan Blacky weer buiten rondlopen, en dat terwijl baasje Louise Hopkins na het ongeluk nog kreeg te horen dat Blacky beter ingeslapen kon worden.

Het ging niet goed met de kleine haarbal na zijn ongeluk; dagenlang had hij geen gevoel in zijn pootjes en ook zijn blaascontrole liet nog wat te wensen over. Gelukkig trok het bij, gaf Hopkins niet op, en kan Blacky inmiddels weer gebruik maken van zijn twee voorpoten. Ja, de held heeft zelfs zijn eigen Facebook-pagina. Natuurlijk met erg veel schattige foto's van Blacky, maar ook filmpjes waarin hij onder andere met alleen zijn voorpootjes in een krabpaal weet te klimmen. De kat werd in één nacht populair en het aantal likes groeide met ruim 35.000, maar dat snap je natuurlijk meteen als je naar zijn veel te schattige zuurpruim-koppie kijkt.

Wat de toekomst voor Blacky te bieden heeft? Nou, baasje Louise gebruikt hem al een tijdje om een lach op de gezichten van kinderen te krijgen. Zo brachten ze al twee jaar kerstcadeau's naar arme kinderen, is er Blacky-merchandise waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat en is er natuurlijk zijn Facebook-pagina, die iedereens dag goed kan maken.

Comments