Valt er toch nog iets te lachen

Kersverse bruid legt eenzaamste huwelijksreis ooit vast in legendarisch fotoalbum

woensdag, 13. juli 2016

Een horror honeymoon is wat de kersverse bruid Huma Mobin te verduren kreeg. Nee, niet omdat ze snel het wc-raampje van de kerk waar ze in ging trouwen uitsprong voor het ja-woord, en ook niet omdat ze a la Ross het nog geen twee dagen getrouwd uit kon houden. Een afgewezen reisvisum voor haar man is de domper in dit verhaal, maar Huma verdient een luid applaus voor hoe ze met de situatie omgaat.

In plaats van bij de pakken neer te zitten en zielig met een gigantische bak ijs in handen te dromen over wat had kunnen zijn, ging ze alsnog op reis naar Griekenland en maakte ze een hilarisch fotoalbum. In elke foto is een plekje vrijgehouden voor de echtgenoot, maar het sippe gezicht van Huma spreekt natuurlijk boekdelen. Wie weet kan iemand hem nog in elke foto Photoshoppen, zodat het stel over vijftien jaar aan hun kinderen kan laten zien hoe we in 2016 omgingen met kutnieuws: als een baas.

Blijkbaar kwam het idee voor de foto's niet eens van haarzelf, maar van haar man die al eens eerder alleen naar Budapest ging. Goals?

Comments