Was jij maar zo cool op je 13e

19 redenen dat Manny Delgado je rolmodel zou moeten zijn

maandag, 18. juli 2016

Manuel Alberto Javier Alejandro "Manny" Delgado oftewel Manny is de 13-jarige slimme, welbespraakte, womanizer uit Modern Family. En tevens de zoon van Gloria Pritchett-Delgado en haar ex-man Javier. Hij woont bij de nieuwe man van haar moeder in huis, Jay Pritchett, zijn stiefvader dus.

Manny is zeer volwassen voor zijn leeftijd. En dit steekt hij ook niet onder stoelen of banken. Hij laat graag aan iedereen weten hoe volwassen hij is en hoe goed hij kan praten. Zo praat hij vaak met zijn tante Claire over trouwen en over kinderen. Daarnaast is Manny altijd zeer zelfverzekerd over zijn kleding en over zijn manieren. Alleen op het moment dat het op het versieren van vrouwen aankomt, wil hij nog wel eens het advies van zijn stiefvader Jay of zijn ome Cam vragen. Al is het niet zo slim om datingadvies te vragen aan je oom als hij in een winkel staat, vol met mensen. Dit bedoelen we...

Ook wil hij dolgraag een vriendinnetje en doet hij in zijn vrije tijd aan American football, voetbal en schermen. Zijn beste maatje (of neefje - want Manny noemt zich vaak zijn oom) is Luke maar die blijft hem een vreemde vogel vinden.

Dat is hij natuurlijk wel een beetje maar we kunnen ook allemaal heel veel van deze koffie -en theedrinkende 'Papi' leren. Zo weet Manny precies hoe je dingen aanpakt als een man, geeft hij danslessen, weet hij hoe je een publiek voor je kan winnen, hoe je het naar je zin kan hebben, hoe je de lasten die wij allemaal met ons meedragen moet verwoorden, begrijpt hij Mary Poppins en is hij de charmanste 13-jarige die ooit geleefd heeft.

Kortom, Manny is een rolmodel voor iedereen. Zie daarom hieronder 'De 19 redenen dat Manny Delgado je rolmodel zou moeten zijn.'

De allernieuwste afleveringen van de met 21 Emmy Awards bekroonde serie Modern Family zijn vanaf vandaag iedere maandag t/m donderdag om 22:00 uur exclusief en alleen te zien op Comedy Central!

Comments