Because you gotta catch ‘em all

Er is wel degelijk een Pokémon Go-datingapp

maandag, 25. juli 2016

Dat Pokémon Go een gigantisch succes is, dat verrassend veel mensen in zijn greep houdt, is nu wel duidelijk; maar er is wel een klein probleempje voor single Pokémon-trainers. Want al die tijd die in het vangen van Pidgeys en Ratata’s wordt gestoken gaat ten koste van het vangen van volwassener gezelschap. Gelukkig is er zoiets als het internet en een website genaamd: Project Fixup, waar je nu terecht kunt om een Pokémon Go-date te fixen.

Wat is er romantischer dan een mogelijke liefde ontmoeten terwijl je panisch om de vijf seconden op je mobiel kijkt om te checken of er toevallig toch geen Charizard rondhuppelt? Oké, samen betrokken raken bij een waterballonnengevecht’ behoort tot de mogelijkheden wanneer je de game speelt, en dat levert tenminste een beter verhaal op dan: “We hebben elkaar ontmoet bij de Toppers in Concert”, maar… Je Tinder-profiel biedt ook ruimte om je liefde voor Pokéballs te uiten. Toch biedt zo'n date veel mogelijkheden.

Pokémon vangen op een eerste date klinkt perfect; niet alleen ben je bezig met iets wat jullie allebei leuk vinden, mocht het helemaal fout gaan dan kun je alsnog keihard “Vaporeon!” schreeuwen om je date tactisch te verliezen in een moshpit van nerds.

Comments