Van schattig speelgoed tot seriemoordenaar

Everything is niet zo awesome met deze menselijke LEGO-pop

zaterdag, 30. juli 2016

Voer voor nachtmerries, dat is de veiligste omschrijving van de LEGO-pop met een menselijke huid die make-upartiest Frank Ippolito in elkaar zette. Zo’n nachtmerrie waarbij je door een verlaten kamer loopt maar de vloer bezaaid is met LEGO-steentjes en je geen schoenen bij de hand hebt, waarna je natuurlijk denkt dat het niet erger kan worden. Tot je de kamer doorloopt en er aan het einde het volgende op je staat te wachten:

Dit verschrikkelijke kostuum is gemaakt om rond te paraderen op de San Diego Comic Con, de grootste nerd-bijeenkomst ter wereld, en gek genoeg is Ippolito niet achterna gezeten met brandende fakkels en hooivorken. Hij heeft zijn creatie erg zelfbewust tot Creepyfig gedoopt – nou ja, niet écht gedoopt, daar zou de misselijkmakende huid waarschijnlijk van gaan rimpelen. Maar de kinderen van Comic Con vonden de pop gek genoeg helemaal niet zo creepy, zoals je kunt zien in onderstaande video.

Zo, heb jij weer iets om vannacht over te dromen. Dat is ook wat Frank gaat doen nadat hij uren in dat pak heeft rondgelopen en meer zweet heeft verzameld dan een sauna-handdoek in zes maanden tijd. Nu is het wachten tot de eerste horrorfilm met zijn LEGO-pop in de hoofdrol uitkomt, en hopen dat hij dat ding veilig thuis opbergt. In een schuilkelder. Gevuld met beton.

Comments