Inclusief testosteron en metalen

Rusland houdt eigen Olympische Spelen voor tanks met races en explosies

woensdag, 03. augustus 2016

METÀÀÀL!! Nee, we praten hier niet alleen over de muziek die onderstaand filmpje met abnormaal testosterongehalte bevat, maar over de rauwe mannelijkheid die erin getoond wordt. Rusland organiseert namelijk een jaarlijkse speciale editie van de Olympische Spelen die niets met de Olympische Spelen te maken heeft, maar waar wel veel shit in wordt opgeblazen. Want als het aankomt op Rusland en tanks zijn ze moeilijk te verslaan - totaal niet zorgwekkend…

In totaal doen er 17 landen mee aan het tankgeweld, dat drie jaar geleden voor het eerst in deze competitievorm werd georganiseerd door de Russen. Toevallig zijn de Russen nog de enige winnaar en hopen ze bij de derde editie een hattrick te voltooien; de concurrentie komt dit jaar onder andere van China en waarschijnlijk niet van Nederland (want, duh). Om te winnen moeten de tanks als snelste en meest accurate geweldsmachine een x aantal obstakels ontwijken om uiteindelijk hun kanonnen te vuren op verschillende doelwitten.

De populariteit van de Tank Olympics blijft maar groeien en groeien, dit jaar wordt er weer een record gevestigd met maar liefst 51 verschillende tank-crews die meedoen. Of Rusland er op 13 augustus weer met het eremetaal vandoor gaat valt nog te bezien, maar dat de derde Tank Biathlon World Championships – net buiten Moskou – een feest van legergeweld, mannelijkheid, idioten met wapens en een bijna Koude Oorlog-stijl van imponeergedrag belooft, is duidelijk.

Comments