En krijgt alle dames

’s Werelds meest sexy witte walvis heeft een betere sixpack dan jij

maandag, 08. augustus 2016

Het is nu natuurlijk veel te laat om nog te beginnen aan je beach body. Iemand die schijnbaar vorig jaar al begon met het vormen van zijn sixpack is een witte walvis waar een fotograaf genaamd David Merron een paar mooie plaatjes van heeft geschoten, en hij zal je direct inspireren om de sportschool in te duiken.

Inderdaad, walvissen kunnen onder die laag aan blubber wel degelijk een sixpack kweken, en ook in het dierenrijk betekent een sixpack een betere kans bij de dames. Deze witte Adonis staat op onderstaande foto namelijk niet zomaar van het zonnetje te genieten; zijn gespierde bovenlichaam (hebben walvisachtigen een bovenlichaam?) moet een groepje vrouwelijke walvissen imponeren.

Maanden in de gym trainen doet dus ook wonderen voor een walvis – niet de Pokémongym, daar zitten alleen dikke Wailords. Voor de fotograaf “do you even lift, bro?” kon roepen had het brok spier en blubber al een meisje aan de haak geslagen. Maar ja, wat wil je ook als je als de belichaming van sex appeal bent en uitdagend met je staart heen en weer zwiept?

Zelfs met zíjn lichaam slaat hij de rest van de vrouwelijke zoogdieren af om te kunnen knuffelen met een speciaal walvisvrouwtje, en fotograaf David Merron zat stomverbaasd het geheel te aanschouwen. “I’d been watching whales every day for weeks, and I hadn’t noticed any of the whales with particularly ripped bods – so I was fairly shocked [..] especially [with] the beluga whales, who spend their lives in the coldest of waters and have blubber 10-15cm thick to keep them warm. Whale watching is always a pleasure.” Vind je het gek, als je foto’s mag nemen van zulke hunks…

Comments