The Fractured But Whole weet wat satire is

Ruik de ruften van South Park met de Nosulus Rift Experience

maandag, 15. augustus 2016

Dat de gasten van South Park weten wat satire is, is al 19 jaar duidelijk. Toch vinden ze altijd wel iets verrassends om gruwelijk in de zeik te nemen, en door de komst van de game South Park: The Fractured But Whole zijn er heel wat nieuwe doelwitten bijgekomen.

Waar in de game vooral comic- en filmmagnaten Marvel en DC het krijgen te verduren is het in onderstaande trailer de beurt aan virtual reality-headset Oculus Rift. Maar dan met nare geurtjes in plaats van virtuele werelden en stinkende naakte mannen als testpersonen.

“Fart Small. Think Big.” Zo luidt het motto van de creatie, maar het zieke is dat de helft van iedereen die dit leest waarschijnlijk de Nosulus Rift zo in zijn neusgaten zou stoppen. Misschien niet bij The Fractured But Whole, waarin scheten jouw superkracht vormen, maar denk aan alle mogelijkheden die het biedt voor bijvoorbeeld kookprogramma’s! Smell that crème fraîche…

South Park: The Fractured But Whole, het langverwachte vervolg op het hilarische Stick of Truth, moet op 6 december uitkomen.

Comments