Gotta... cut 'm all

Bekijk de organen van Pokémon in deze 10 anatomische tekeningen

woensdag, 24. augustus 2016

Om de zoveel seconden wordt er wel ergens een Pokémon gevangen, en terwijl de meeste Pokémontrainers het bij “Gotta catch ‘m all” houden fantaseren anderen over de meer… wetenschappelijke kant. In de vorm van uitgebreide tekeningen die de binnenkant van je favoriete pocket monsters tentoonstellen, wel te verstaan. Voor klachten over waarschijnlijke nachtmerries die de anatomische tekeningen veroorzaken kun je terecht bij Christopher Stoll.

Afgezien van de onnodige Rattata-haat (toegegeven, hilarische haat) zijn de bijbehorende beschrijvingen van de Pokémon om te smullen. Zo leren we dat er een parasiet op de rug van Bulbasaur zit, gaat het bij de staart van een Charmander wél om de lengte en zijn Squirtles vaak depressief als ze op land moeten leven. Uhh…

Geen feiten die je met de neefjes en nichtjes kunt delen zonder een trauma of drie te veroorzaken, en daarom is het maar beter dat deze tekeningen… veilig op het internet blijven. Wat verwacht je ook van een duik onder de huid en in het brein van dieren die opgesloten worden in ballen, om er vervolgens uitgelaten te worden voor gevechten waarbij ze letterlijk doorgaan tot ze neervallen? Pokémon, plezier voor de hele familie.

Comments