Bob zou blij zijn

Kreeftenfestival voorziet bezoekers van hotdogs na mislukt transport

woensdag, 31. augustus 2016

Het lijkt zo uit Bob’s Burgers te komen, maar dit is toch echt het echte leven – zo echt dat de bezoekers van een Canadees kreeftfestival geen chique schaaldier voorgeschoteld kregen maar het moesten doen met hotdogs. O, de tragedie. Op mysterieuze wijze – burgerkoks met snorren worden op het moment nog ondervraagd - belandde het kreeftentranssport ergens in Toronto, aan de verkeerde kant van het land. Helaas kwam de kreeft een dag later pas aan en waren de bezoekers al weg, iets waar eigenaren van lokale burgerrestaurants waarschijnlijk wel tevreden mee waren.

Enkele bezoekers vluchtten natuurlijk bij het zien van de hotdogs, anderen bleven plakken voor de rest van het festival, maar toen de kreeft een dag later alsnog binnenkwam moest het overschot maar voor niets uitgedeeld worden aan de inwoners van Alberta. Iets waar zelfs Bob blij mee zou zijn, al is het maar om Gene een tomaatje te zien worden.

Desalniettemin werd het een tragische dag voor iedere fan van kreeften en vielen er dromen in duigen, waaronder ongetwijfeld die van enkele achterwerkliefhebbers. Want wie wil nou niet een speciaal moment maken van zijn eerste kreeftervaring? Om het te delen met die ene speciale persoon in je leven… Volgend jaar kan het in Alberta in ieder geval niet meer, volgens Lobster Festival-gastvrouw Jackie Panuisiak vervangen ze de kreeft met varken. Dat scheelt gedoe.

Comments