Leren ze het dan nooit?

Naïeve dierentuin vraagt om namen voor babygorilla en het internet stelt niet teleur

donderdag, 01. september 2016

Niet veel langer dan een week na de blunder van de Cincinnati Zoo, waarbij het personeel de mensen van het internet opriep om op te houden met de grappen over wijlen Harambe, duikt er weer een dierentuin op die niet snapt hoe het werkt. Ze weten daar in ieder geval niet hoe het internet werkt ná de dood van Harambe, een gebeurtenis die elke troll ter wereld in een permanente staat van alertheid heeft geschopt.

Philadelphia Zoo is de naïeve dierentuin van vandaag, na de geboorte van een veel te schattige gorilla kondigde het personeel namelijk een wedstrijd aan om een naam te verzinnen. Ja, een naam. Voor een gorilla. Dit deden ze echt. Dicks out!

Nou, je mag drie keer raden waar het halve internet mee op de proppen komt zetten. En dit zijn alleen de suggesties via Twitter, de wedstrijd voor de naambepaling moet überhaupt nog beginnen. Het beste wat de Philadelphia Zoo nu kan doen is doorgaan met waar ze mee begonnen, de wedstrijd op zijn beloop laten en de baby “Harambe’s Revenge” noemen. Alsjeblieft?

Comments