Oude Roasts, Roast Battles en een gloednieuwe Roast

We gaan weer lekker Roasten!

vrijdag, 02. september 2016

Aankomend weekend en begin volgende week trakteren wij je op grandioos genieten met de beste roasts op Comedy Central. Met maandag en dinsdag als extraatje Jeff Ross presents Roast battle waarin comedians verbaal het gevecht met elkaar aangaan. En als grand finale The Roast of Rob Lowe. Dit wil je niet missen! Wat kan je verwachten?

- Vrijdag 02 september 22:00 - Roast of Donald Trump
- Zaterdag 03 september 22:00 - Roast of James Franco
- Zondag 04 september 22:00 - Roast of David Hasselhof
- Maandag 05 september 20:15 - Roast of Charlie Sheen
- Maandag 05 september 22:00 - Jeff Ross presents Roast Battle
- Dinsdag 06 september 20:15 - Roast of Justin Bieber
- Dinsdag 06 september 22:00 - Jeff Ross presents Roast Battle
- Woensdag 07 september 22:00 - Roast of Rob Lowe
- Woensdag 07 september 00:00 - Jeff Ross roasts criminals

• Vrijdag 22:00: We trappen vrijdagavond om 22:00 uur af met de roast die nog net niet het achtuurjournaal heeft gehaald, namelijk The roast of Donald Trump. Waarin een tal van Roastmasters Trump met de vloer gelijkmaken en waar de meest grandioze qoutes in voorbij komen zoals die van niemand minder dan Snoop doggy dog.

• Zaterdag 22:00: Op zaterdag bevredig jij je roast lust met de roast van de extreem getalenteerde James Franco. Met onder andere Seth Rogan als Roastmaster staat deze roast garant voor een avondje gieren. The Roast of James Franco zie je om 22:00 uur.

• Zondag 22:00: Zondag kan je op je brakke zondag de kater uit je lichaam lachen met The Roast of David Hasselhof. “When Comedy Central roasts David Hasselhoff, nothing is Hoff limits”. Met deze uitspraak in zijn achterhoofd roasten Roastmaster Seth MacFarlane, Hulk Hogan en Jerry Springer erop los!

• Maandag 20:10: Charlie Sheen wordt maandag avond om geroast en we kunnen alvast vermelden dat de onderwerpen drank en drugs zeker aan bod komen. Gebeurt er toch nog wat spannend op de meest hopeloze dag van de week. Ook hier is Seth MacFarlane de Roastmaster, dit belooft een avond vol anger management te worden.

Na the roast of Charlie Sheen kan je blijven hangen voor een dubbele aflevering van Jeff Ross presents Roast Battle om 22:00.

• Dinsdag 20:10: Dinsdag mogen alle beliebers weer commentaar geven op The Roast of Justin Bieber. Kevin Hart, Snoop Dogg, Ludacris en vele andere doen hun best om Bieber huilend van het podium te zien gaan. Een onvergetelijke roast die je zeker (nog eens) gezien moet hebben. “Is it true you dumped Selena because she grew a mustache before you?”

Ook hierna kan je om 22:00 weer genieten van verschillende comedians die de roast strijd met elkaar aangaan in Jeff Ross presents Roast Battle.

•Woensdag 22:00: Dan is het eindelijk zover, in het begin van dit jaar werd het al aangekondigd, we hebben er lang op gewacht maar nu is het moment eindelijk daar: The Roast of Rob Lowe. David Spade staat te popelen om Rob te roasten aanstaande woensdag om 22:00.Als kers op de ijstaart kan je na de roast van Rob Lowe om 23:55, Jeff Ross Roasts Criminals kijken. Ross gaat op bezoek bij een gevangenis om daar criminelen even goed op hun plek te zetten en helemaal de grond in te roasten. Om je alvast een indruk te geven kan je de trailer bekijken:

Happy roastings!

Comments