Vanaf zaterdag: 06:00 tot 20:00 uur

vrijdag, 09. september 2016

We winden er geen doekjes om: we zijn fan van South Park. We zijn fan Randy die zich vastbijt in het willen draaien van de grootste drol ooit. We zijn fan van Kenny's duistere alter ego Mysterion. We zijn fan Cheesy Poofs, ook al hebben we ze nog nooit gegeten en we zijn fan van Eric Cartman die die als f├╝hrer zijn terreur loslaat op zijn nietsvermoedende medemensen.

We zijn zelfs zo verslingerd aan de verknipte avonturen van de vier beroemde schooljochies dat we in aanloop naar seizoen 20 zes dagen lang onze programmering helemaal in het teken stellen van de show. Vanaf zaterdag zie je zes dagen lang van 06:00 tot 20:00 alleen maar South Park op Comedy Central! We beginnen bij seizoen 5, knallen dan door tot en met seizoen 19 en eindigen dan met de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen 20.

Dat betekent dus dat je elk willekeurig moment van de dag alles opzij kan smijten en neer kan ploffen op de bank voor deze epische marathon. Wij ruimen het kantoor alvast leeg, want werk verzetten komt er niet meer van de komende dagen.

Six days of South Park: vanaf deze zaterdag elke dag South Park van 06:00 tot 20:00 op Comedy Central.

Liever online? Ook South Park seizoen 20 kijk je natuurlijk op Southpark.nl of in de South Park app voor iOS en Android!

Comments