Strangers Pugs achtervolgt je in je dromen

Stranger Things wordt veel spannender met mopshonden

maandag, 12. september 2016

De Netflix-serie Stranger Things veroverde de wereld alsof iedereen spontaan een jaren ’80 thriller nodig had om te overleven, zelfs in Nederland. Met die populariteit kan het natuurlijk niet uitblijven dat de een na de andere internetter inspringt op de hype, en gek genoeg zijn er nog mensen die weten te verrassen. Hoe? Met mopshonden, natuurlijk.

Inderdaad, geef je vrienden een dikke knuffel en wees blij dat je nu leeft. Het is… Stranger Pugs.

Misschien ben je iemand die niet snel bang wordt van Demogorgons en schaduwwerelden waar mensen voor eeuwig vastzitten. Misschien heb je al zo veel mensen bang gezien in series dat het je niets doet. Tijd voor iets nieuws, dus, en een mopshondje tegenover een demon zou zelfs de kleinhartigste onder ons laten piepen. Maar natuurlijk vooral laten gillen van plezier, CHECK DIE KOPJES:

Onderstaande video is te danken aan Doug the Pug, een ongekende acteur die elke rol compleet eigen kan maken. Ja, zelfs de rol van Barb vervult hij perfect. Mocht de crew van Stranger Things op zoek zijn naar een wat harigere cast voor seizoen 2, dan weet je nu waardoor dat komt.

Geen enkele scène zou meer hetzelfde zijn en het gehele verhaal zou zo veel tragischer zijn door de toevoeging van die puppy-oogjes. Een overheid die experimenteert op kinderen, oké, maar honden? Nooit! Kijk hem, uhh, haar eens trots bij haar Eggo’s staan:

Zo. Nu ben je voorbereid op de geweldigheid die je hieronder staat te wachten. Start de petities, bel massaal Netflix op – het Stranger Pugs-tijdperk is hier:

Comments