Enorme ballen op Utrecht CS en in Groningen

Now playing

South Park seizoen 20

dinsdag, 13. september 2016

We knallen bijna uit elkaar van de anticipatie. South Park seizoen 20 begint bijna, en wij zijn enthousiaster dan Terrance en Philip zijn over synchroon scheten laten. We weten dat jullie ook staan te stuiteren als een stel uit de kluiten gewassen balzakken, en dus hebben we iets speciaals geregeld: The South Park experience!

Morgen, woensdag 14 september, staat de échte South Park bank van de San Diego Comic Con van 16.00 tot 21.00 op Utrecht Centraal. Altijd al eens bij Stan, Cartman, Kyle en Kenny op de bank willen zitten? Dat kan! De vier jochies zitten klaar voor al jullie selfies, dus wip even langs.

Woon je iets noordelijker? Van 16 t/m 19 september staat niet alleen de bank, maar ook de enorme balzak van Randy in het Nederlands Stripmuseum Groningen. We delen geen joints uit, maar jullie kunnen in ieder geval eens meemaken hoe het is om zoveel wiet te roken dat je je scrotum als een skippybal kan gebruiken.

De stukken bezoeken als eerste Nederland, maar gaan daarna door naar andere landen zoals Spanje, Zweden, Italië en Polen.

South Park seizoen 20 begint deze donderdag om 21:30 op Comedy Central. De nieuwe afleveringen verschijnen ook iedere donderdag om 22.00 uur op Southpark.nl en in de South Park app voor iOS en Android!

Comments